vineri, noiembrie 13, 2009

Oameni pentru care merita sa zambesti!

Multi dintre noi, intr`un acces de furie, sau pur si simplu din cauza unei stari mai putin placute, avem tendinta de a crede ca nimeni nu e alaturi de noi, ca toti sunt falsi, profitori, etc... si aici de ft multe ori se greseste! Nu trebuie ca, din cauza unei indispozitii sau a unei suparari sa`i etichetam pe toti ceilalti in acelasi mod.
Si asta o spun din proprie experienta. Nimeni nu`i perfect. Trebuie sa`i lasam pe cei care merita sa ne faca sa zambim, sa vedem si partea buna a lucrurilor si ceea ce este cel mai important: ca viata trebuie traita asa cum ne este data!
Acestia sunt prietenii adevarati, prietenii care te ajuta fara sa ceara nimic in schimb.
Un foarte bun amic de`al meu are o vorba care mi`a ramas intiparita in memorie: cand dai de greu, incearca sa te gandesti la momentele placute ale vietii si vei vedea totul diferit"! Si chiar asa e. (cel putin in cazul meu, aceasta "zicala" s`a adeverit:) ).

Stiu ...probabil ca par putin mai de moda veche (melancolica, romantica), dar asta`s eu si nu am de gand sa fiu altfel! Ma rog, in unele momente sunt asa...si acum e unul dintre ele :D

3 comentarii:

  1. e bine ca iti exprimi in modul asta gandurile :). si nu esti de moda veche, ci esti tu insuti ;)!

    RăspundețiȘtergere
  2. mda...e adevarat. trebuie sa zambim mai mult, sa fim mai ingaduitori si mai calzi.

    RăspundețiȘtergere
  3. toti incearca sa fie altfel! ;) da' cei mai multi percep realitatea gresit si se comporta cu masti pompoase/nepotrivite pentru a impresiona, si desi'si dau seama ca ei apreciaza la celalalt naturaletea, n'o folosesc si'n cazu' lor! ai si de aici multe aberatii sociale ;)
    da' sper c'ai prins ideea din nov pana acu'! :D

    RăspundețiȘtergere